Szállító partnert keres?
Optimalizálja szállítási költségeit, ismerje meg üzleti rendszerünket és díjszabásunkat!

Csomagküldési lehetőségek

Az egyik leggyorsabb csomagküldési lehetőséget biztosítjuk Budapest belterületén, agglomerációjában és országos viszonylatban egyaránt, profi motoros futárjainkkal. Díjszabásunk különlegessége, hogy Budapest egész területén, távolságtól függetlenűl, fix díjazás mellett vehető igénybe a gyors csomagküldés lehetősége! A Fővároson kívüli egy munkanapos csomagküldés felármentes, míg a Budapesten kívüli néhány órás csomagküldés esetén távolságdíj kerül felszámításra. A gyors szállítások mellett sok népszerű kiegészító- és többletszolgáltatás is igénybe vehető, amelyek ismertetése az oldal második felén található.

SOS ​CSOMAGKÜLDÉS

A legmagasabb prioritású csomagküldésünk, amelyeknél a felvételtől számított szállítási időre időgaranciát vállalunk! A pontos felvételi időről ügyfélszolgálatunk tud felvilágosítást adni, aktuális terheltségünknek megfelelően. Az SOS csomagküldésnél választható 60, 120, 180 perces időgarantált szállítás, amelyet a Budapest belterületén kezelt csomagok esetén vehető igénybe.

BUDAPESTEN BELÜLI CSOMAGKÜLDÉS

Motoros futárjaink a 14h-ig leadott megbízásokat adott napon felveszik a feladótól és eljuttatják a címzettnek Budapest belterületén. Mindehhez természetesen elengedhetetlen, hogy ne legyen akadályozva a küldemény felvétele és kézbesítése.

ORSZÁGOS
CSOMAGKÜLDÉS
 

A Budapestről feladni kívánt küldeményeket motoros futárjaink már a megrendelés napján felveszik, amennyiben a megrendelés 14h-ig beérkezett. Az első kézbesítési kísérlet pedig már a következő munkanapon megtörténik, köszönhető az MPL-el történő szoros együttműködésnek. 

Erősségeink

Megrendelés napi csomagfelvétel

Munkanapokon a 14 óráig beérkező megrendeléseket, már adott napon felvesszük!

Valós idejű térképes nyomnkövetés

A küldemények feladóinak és címzettjeinek valós idejű térképes nyomonkövetési lehetőséget adunk futárjuk közeledésekor.

Rendkívüli gyorsaság 

Budapesten belüli szállítások esetén, az átlagos kézbesítési időnk kevesebb mint 90 perc!

Kiemelt üzleti támogatás

Rendszerünk fejlesztését üzleti partnereink igényének megfelelően alakítottuk ki és fejlesztjük folyamatosan.

 

Kiegészítő- és többlet szolgáltatások

A gyors szállításaink mellé, egyedi igényeknek megfelelően számos külön szolgáltatást biztosítunk, amelyeket részletesebben az alábbiakban ismertetünk. A kiegészítő- és többlet szolgáltatások igénybevételéhez kizárólag üzleti partnereink férnek hozzá az online megrendelési felületen, így alkalmi megbízóink ezek megrendelését kizárólag telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül tudják kezdeményezni.

SOS csomagküldés

Az az időgarantált szolgáltatás, amelyben a küldemény felvételtől számított, meghatározott időn belüli első kézbesítési kísérletére, időgaranciát vállalunk. Minden esetben a legmagasabb prioritású csomagkezelést jelent. A futárok aktuális leterheltségéről és a legkorábbi felvételi időről Ügyfélszolgálatunktól tudnak tájékoztatást kérni Ügyfeleink. A kiegészítő szolgáltatás kizárólag Budapest belterületén kezelt csomagok esetén érhető el.


Szombati, munkaszüneti, esti vagy akár hajnali kézbesítés


Egyedi és előzetes egyeztetést igénylő szolgáltatás, a küldemények szállítási törzsidőn kívüli kezelésére. 
Szálíltási törzsidőnk: munkanapokon 9-18h 


Címiratozás


A megrendelési adatok alapján a címirat központi nyomtatása, amelyet a futár szállít a felvételi pontra, illetve a nyomtatott címirat hiánya esetén azt utólagosan pótolja.


Utánvétel kezelés


A Feladó által meghatározott összeg beszedése kézbesítéskor, aminek maximális összege: 200 000 Ft. Az utánvét (továbbiakban: UV) összegének meghatározása kizárólag magyar forintban lehetséges és kizárólag 5-re vagy 0-ra végződhet. Az UV összeg megfizetése a Címzett részéről kizárólag készpénzben történhet a küldemény átadását, kézbesítését megelőzően, az azt kézbesítő futárnak, amelynek tényét az applikációban történő rögzítést követően elektronikusan igazolja vissza a Szolgáltató. A beszedett utánvételek kifizetését banki átutalással teljesíti a Szolgáltató, a sikeres beszedést követő hét első munkanapján, a honlapon közzétett nettó díjak már tartalmazzák az UV kezelésének minden banki és illeték költségét.

Saját kézbe történő kézbesítés

kizárólag magánszemélyek esetén igénybe vehető szolgáltatás, ami kizárólag a címzett részére átadható küldeménykezelést jelent.


Szigorú átadási protokoll

A küldemény címhelyén történő kézbesítésekor az átvevő nevének, igazolványszámának és aláírásának rögzítése a telefonos applikációban.


Tértivevény

kizárólag magánszemélyek esetén igénybe vehető szolgáltatás, ami kizárólag a címzett részére átadható küldeménykezelést jelent.


Időzített futárrendelés

A szolgáltatás időzítése kizárólag munkanapokon 9-16h közötti időpontra kérhető, megrendelése a választott időpont előtti munkanapon szükséges.


Telefonos megrendelés

Lehetőség adódik szállítás leadására telefonon is keresztül amennyiben nincs számítógép közelében.


Távolsági díj

A Szolgáltató a feladó igényei szerint adott napon történő kézbesítést, Budapesten kívüli is vállal az alapdíjon felül távolság díj megfizetése mellett, amelynek minimum nettó összege 2500 Ft. Következő munkanapi kézbesítés esetén nem számol távolságdíjat a Szolgáltató.

Kilométer díj:  A NAV által minden hónapra vonatkozólag közzétett, gázolaj piaci árának huszada plusz 100 Ft.
Példa: Ha a NAV Gázolaj piaci ára 600 Ft, akkor az aktuális kilométer díj 130 Ft
600 / 20 + 100 = 130
 

A távolsági díj az alábbiak szerint számítandó:  Budapest Keleti pályaudvarától mért (oda-vissza) távolság a céltelepülés Google Maps szerint javasolt legrövidebb úton, amelyből 20 km levonását követően kell felszorozni az aktuális kilométer díjjal és a kerekítés szabálya szerint kerekíteni 100 Ft pontossággal. Több Budapesten kívüli címhely érintése esetén, előre egyeztetett útvonal alapján számítandó, úgyszintén a fent leírtaknak megfelelően, a megtett távolság alapján.

Példa: Budapestről Gödöllőre küldött csomagküldésre,
3300 Ft-os csomagküldési alapdíj és 130 Ft-os távolságdíj mellett.
Bp. Keleti pályaudvar – Gödöllő
oda-vissza 59,3 km – 20 km = 39,3 x 130 = 5109
Kerekítve 5100 (távolságdíj) + 3300 (alapdíj)
Együttesen nettó: 8400 Ft


A gyorsabb átláthatóság érdekében weblapunkon elérhető több település fix távolságdíja.


Értéknyilvánítás

A Megrendelő által a rendeléskor meghatározott az az összeg, amely a tartalom értékét határozza meg és amelyre 50 000 Ft felett, többletszolgáltatásként felülbiztosítást kíván kötni. A szolgáltatás igénybevételéhez az értéknyilvánítás díját 50 000 Ft felett minden megkezdett 10 000 Ft után kell felszámolni. A küldemény elvesztése / megsemmisülése esetén a megadott összegig kártérítési felelősséget jelent, míg annak megsérülése esetén a sérülés mértékével arányos kártérítésre jogosult a megbízó. A kártérítés nem vonatkozik a csomagolásra és az ÁSZF szerint nem szállítható / nem megfelelően csomagolt küldeményekre! Az értéknyilvánítás maximális összege: 200 000Ft


Várakozás

A futár feladónál vagy címzettnél történő 10 percet meghaladó várakoztatása a helyszínre érkezését követően. A várakozási díj az első 10 percet követően, minden megkezdett további 5 perc alapján kerül kiterhelésre.


Ügyintézés és polcszervíz

A feladatok pontos dokumentálása a megrendelés alkalmával a megbízó feladata és felelőssége.


Terjedelmes

A küldemény kiterjedésbeli mérete a 40x40x50cm-es futártáskánál nagyobb befogadóképességet kíván vagy egyéb küldeménnyel nem rakható össze vagy eltérő kezelést kíván.


SMS értesítés

A Címzettet sms-ben való értesítése a küldemény várható érkezéséről, és az érintésmentes csomagátvételhez szükséges PIN kód küldése.


Késői megrendelés

Amennyiben 15.00 óra után szükséges a csomagfeladása abban az esetben sem kell aggódnia, telefonon keresztül vagy online le tudja adni a megrendelését. Abban az esetben hogy ha adott napra szól a megrendelés díjtáblánk szerinti felárat számolunk fel.


ProTech felár

Üzleti modellünk alapján az adott napi csomagküldéseket motoros futárok végzik akik szabad időbeosztásuk szerint dolgozó egyéni válallkozók, saját felszereléssel, saját eszközparkkal. Érthető módon a kedvezőtlenebb időjárásban kevesebben vállalnak munkát, mert a rossz időjárás magasabb szintű technikai felszereltséget, jártasságot és kockázatot is jelent. Az ilyen időszakokban a szerződéssel nem rendelkező ügyfeleink megbízását korlátozzuk, a küldemények feladását pedig ProTech felár megfizetéséhez kötjük. A felár minden esetben a küldeményt felvevő/kézbesítő futár illetménye. Ezen felár kiterhelése elenyésző, amely gyakoriságát a felárak naplózásában lehet megtekinteni. Akármilyen profi is lehet egy futár és akármilyen felszereléssel is rendelkezhet, van az az időjárás, amikor az a motoros szállítást nem teszi lehetővé, többek között a csomagok biztonsága miatt sem. Ezért az év ezen kis részében a motoros gyors szállításokat minden esetben szüneteltetni fogjuk!


Üzemanyag felár

...


Lemondás és visszakézbesítés

A rendelés lemondása a futár megérkezését követő esetben, felárat számolunk fel illetve a küldemények tárolására az 3. munkanapot követően tárolási díjat számol fel.


Tárolás

A Címzettet sms-ben való értesítése a küldemény várható érkezéséről, és az érintésmentes csomagátvételhez szükséges PIN kód küldése.


Autós szállítás

A Címzettet sms-ben való értesítése a küldemény várható érkezéséről, és az érintésmentes csomagátvételhez szükséges PIN kód küldése.