FUTÁR INFÓ

ROBOGÓS | AUTÓS | MOTOROS

TÖRTÉNETÜNK ÉS TAPASZTALATUNK

2020-ban futárok alapították az Apró Futár Kft.-t, ami azóta is egy futárbarát közösség és a futárok érdekeit szem előtt tartó vállalkozás. 2021-ben fél évig teszteltük a városon belüli gyors szállítás lehetőséget 30 futár kollégával, annak teljes városra és agglomerációra is kiterjedő kihívásait, illetve eredményességét robogóval, motorral, autóval, hagyományos és elektromos kerékpárokkal. A tapasztalatok rendszerbe történő beépítését követően Budapesten belül motoros futárjaink átlagosan 90 perc alatti gyors szállítási lehetőséget biztosítottak 2022-ben az irodák és webshopok részére. 2023 tavaszától sokkal szélesebb körben webshopok és vásárlóik részére biztosítunk rugalmas városon belüli gyors csomagküldést, esti és szombati csomagküldési lehetőséggel. 

Apró Futár

Rendszerünk kínálta lehetőségek...

Kiemelkedő díjazás, heti kifizetés

 Szállítási lehetőségeink sokrétűségéből adódóan díjtáblánk az átlagosnál némileg összetettebb, ezért az átláthatóság érdekében ezeket napi szinten igazoljuk vissza és heti rendszerességgel, számlázást követően térítjük. Folyamatos precíz munkával havi nettó 800.000 Ft feletti díjazás érhető el. AAM és Áfás számlát is elfogadunk!

Országos szállítások

Szolgáltatásunk nem korlátozódik a Budapesten belüli szállításokra, a rendszámos motorral, autóval dolgozó kollégáknak a távolságdíjak adják a csomagküldési díjak mellett az egyik legnagyob bevételi forrást.

Első címet akár otthonról is várhatod

A nap első címét akár már otthon is megkaphatod vagy rendszeresíthető, hogy merről szeretnél kezdeni, illetve merre legyenek az utolsó szállítások.

Várakozás

Ahogy tőlünk elvárják az expressz gyorsaságot és pontosságot, úgy mi is elvárjuk ügyfeleinktől a csomagok időre történő előkészítését. Amennyiben partnereinknél ez az elvárhatónál hosszabb időt vesz igénybe, akkor ez kiterhelésre kerül.

Depó a Városligetnél

A Városligetnél kialakított depónkban zajlik a küldemények futárok általi leadása és felvétele, a túrák előkészítése. Itt vannak mosdók, illetve van hűtő, mikró, szomszédságában pedig normális közért, így a pörgős shiftek közötti kis szünetekben lehetőséged van egy kis felfrissülésre.

Korlátlan csomagszám

Az egyszerre szállított csomagok száma nincs korlátozva, ennek korlátja a tárolási kapacitásod. A címosztás fő szempontja a küldemények optimalizált és határidőben történő megérkezése, célbajutattása.

Védőfelszerelés motorosoknak

Egyedi gyártású, Serpentize SAS lvl2 könyök, váll és gerinc védővel ellátott motoros kabátokat biztosítunk folyamatos közös munka esetén. 

Szabályzott foglalási rend

A választott napokat 2 héttel előre kell meghatározni a kiírt vállalható időpontok alapján. A napi futárlimit azért szükséges, mert senkinek se jó, ha nincs elegendő cím, így védjük a biztos kereseteket. A foglalási sorrend a korábbi hónap fényében történik, f oglalást követően a napok cserélhetőek, 72 órával előre lemondhatóak. Évente 4 hétre befagyasztható a rangsor, hogy mindenkinek lehetősége legyen a nyugodt kikapcsolódásra... 

Jelentkezési feltételek

Megbízható jármű és telefon

 

Készpénzkezelési gyakorlat


 

Felelősségvállalás


 

Magyar állampolgárság


 

Erkölcsi bizonyítvány


 

Telefonos app-ok magabiztos használata


Vállalkozás megléte


Komplex feladatok ellátása


Kultúrált kommunikáció


Precizitás és megbízhatóságFONTOS, hogy ne raboljuk egymás idejét...!

A félreértések tisztázása érdekében szeretnénk már a futár tájékoztatót megelőzően is tisztázni, hogy kizárólag precíz, önálló munkavégzésre képes, telefonos applikációkban pontos adminisztrációra képes kollégákkal szeretnénk és tudunk együtt dolgozni! Alvállalkozóként, számla ellenében történnek a kifizetések, nemtudjuk elfogadni ha a haverod számláz. Jelenlegi csapatbővítésünk (2023. márciusában) az autós kollégákra fókuszál, mint alvállalkozónak a Te feladatod a megfelelő műszaki állapotú autó biztosítása és annak teljes fenntartása. Folyamatos bővülésünkkel heti szinten gyarapodnak a foglalható shiftek és műszakok, ennek ellenére felvételt követően nem tudsz még azonnal minden nap jönni, a régebb óta dolgozók elsőbbséget élveznek, ami az első hetekben kicsi hátrány, de azt követően előny lesz, hogy nem túrnak ki Téged sem az új futárok...  Munkájáért és cselekedeteiért mindenki felelősségel tartozik!


Ha eddig eljutottál és alkalmasnak érzed magad a leírtaknak megfelelően, akkor nagyon szuper, nincs más dolgod, mint jelentkezz hozzánk futárnak!


 JELENTKEZÉS FUTÁRNAK